Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Egyre több a Fidesz elleni támadás

2008.04.08. 10:55 politikus

Az elmúlt hetekben egyre gyakoribbá váltak a Fidesszel szembeni támadások és erőszakos cselekmények - jelentette ki közleményében Cser-Palkovics András.

A Szövetség Központi Hivatalánál elhelyezett gyakorlógránát, az V. kerületi pártirodát ért fenyegetés és a békéscsabai Fidesz-iroda elleni támadás után ma éjszaka ismeretlenek felgyújtották Meggyes Tamás esztergomi polgármester, fideszes országgyűlési képviselő épülő házát és gépkocsiját - emlékeztetett a Fidesz helyettes szóvivője.

Tarthatatlan - húzta alá a politikus -, hogy a politikai indítékból elkövetett támadások és bűncselekmények elkövetőit a rendőrség mind a mai napig nem derítette fel. Felszólítjuk a rendőrséget - jelentette ki a képviselő -, hogy a közélet szereplőit ért támadások, fenyegetések indítékainak és elkövetőinek felderítése érdekében tegyen hatékony lépéseket, mert a jelenlegi rendőrségi eredménytelenség további bátorítást jelent az erőszakos cselekmények elkövetőinek.

Forrás: fidesz.hu

4 komment

Címkék: fidesz erőszak

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr58420991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MeggyesBukta · http://www.meggyesbukta.tk 2008.04.21. 09:38:51

Mint tudjuk Meggyesnek nincsenek ellenségei!

Barátok pedig ilyet nem tesznek.

Meggyes kicsit magába nézhetne. Biztosan meglátna ott valamit.

Anna 2008.06.02. 18:34:22

A Fidesztől a programját, a reformokat a hogyanokat akarom hallani.

BaUeR 2010.06.05. 08:18:12

Jó lenne kicsit okosabban bánni a szavakkal kedves Politikusok, ugyanis esetenként a "Mi" a "Nép" pénze bánja! Tudják, jobb helyeken, ha egy munkavállaló nagyot hibázik, akkor elbocsájtják. Nem ártana ezt bevezetni odafent is Önöknél! Kezdhetnék, mondjuk Kosa és Szijjártó urakkal!

erika10 2010.07.18. 18:27:23

Tisztelt érintettek!Felháborító minden amit csinálnak!Mindig az MSZP-t kritizálták,na most az önök portálja sem tiszta!Az emberek addig jók míg választanak?!Foglalkozzanak velünk is,és ne azzal kinek lesz majd jó 4 év múlva!A sok hülyeséget amit Kósa és Szájtartó mond azt cáfolni kellene Orbánnak!De várom az Orbán Öszödi beszédét is!Már a küszöbön van!!
süti beállítások módosítása