Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Gyurcsány demokráciaellenes, mert fél

2007.07.16. 16:36 politikus

Gyurcsány Ferenc fél a népszavazástól, ennek pedig folyamatos demokráciaellenes magatartás a következménye - szögezte le Szíjjártó Péter hétfői sajtótájékoztatóján.

A kormány sorozatos ügyeskedésekkel próbálja megakadályozni a népszavazást- mutatott rá a politikus. A Fidesz szóvivője leszögezte: nyilvánvaló, hogy a kormány és a miniszterelnök attól tart, hogy míg 2006 tavaszán be tudták csapni az embereket, addig most,- a népszavazás következtében- lehetőség lesz az értelmes vitára.

Aláhúzta, hogy három kérdésben már biztosan lesz lehetőségük az embereknek, hogy kifejtsék véleményüket, s a másik három kérdés mellett pedig továbbra is kiáll a Fidesz, hogy azokról is döntést hozhassanak az állampolgárok.

Forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány ferenc népszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr79119046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása