Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

A demokrácia diadala lesz, ha az SZDSZ kiesik a parlamentből

2008.04.11. 11:07 politikus

"A magyar demokrácia újjászületésének pillanata lesz az, ha az SZDSZ kiesik a parlamentből" - mondta Kövér László egy lakossági fórumon csütörtökön. A Fidesz volt elnöke szerint "minden gonoszság és elvetemültség, ami ma a politikában benne van" az az SZDSZ-től származik.

Kövér László szerint az SZDSZ megrontotta az MSZP-t. "A magyar demokrácia újjászületésének pillanata lesz az, ha az SZDSZ kiesik a parlamentből" - mondta. Később hozzátette, hogy "minden gonoszság és elvetemültség, ami ma a politikában benne van, az tőlük származik", illetve "az MSZP most már nem különb sokkal, mint ők voltak, de az MSZP sem volt mindig ilyen, az SZDSZ-el való kutya-macska barátság tette őket ilyenné". Szerinte az MSZP-ben azok jutottak hatalomra, akik kompatibilisek voltak a koalícióból kiugró liberális párttal, és ez az új vezetés mindenkit kiszorított, aki képes lett volna érdemi párbeszédet folytatni.

"Mindaddig, amíg nem tudunk a legalapvetőbb kérdésekben közös nevezőre jutni a másik oldallal, addig ez reménytelen, addig a politika háború lesz és nem több" - mondta. Kövér László figyelmeztetett: egy kormányváltás után sem javulna azonnal a helyzet, sőt egy ideig még talán romlana is. "Egy meredek lejtőn lévő szekeret sem lehet azonnal megállítani, előbb fékezni kell, majd megállítani, utána pedig meg kell próbálni valahogy felfelé rángatni" - fogalmazott.

Forrás: fidesz.hu

8 komment

Címkék: szdsz kövér lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr31421005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.06.04. 00:06:26

Egészen elképesztő. Ez a kövér sem a saját hülyeségével foglalkozik, hanem folyton mással. A magyar demokrácia győzelme volna, ha kövér nem LEHETNE semmilyen politika erő tagja...

lohalal 2008.09.30. 22:53:24

Annyira okos csávó ez a kövér, ...

kublerek · www.vasalobolt.hu 2008.11.15. 18:06:05

Ez egészen elképesztő ahogyan a Fidesz hibáztat másokat. Ahhoz hogy az ország itt tart annak igen jelentősen a Fidesz keze is benne van. Nagyon elegem van MINDEN politikai erőböl Ha tehetném egy vadi uj politikai erőt támogatnék ahol nem komunistáznak és nem fasisztáznak és ahol nem arról szól a hir hogy ki mit lopott el. Abban az ismert politikusok közül senki nem lenne benne.

Anna 2008.11.27. 19:07:27

Tisztelt P-né GálI ldikó!
A környezetem Öntől várja a Fidesz megújulását. Okos közgazdász. Kérem ne kövesse a Szíjjártó, Navracsics, Kövér, Áder,Pokorni, Orbán stílust. Bízom abban, hogy lesz Ön még miniszterelnöke az országnak.(lsd angol példa). Okos politizálást kívánok Önnek. Tisztelettel:Gréta

C3PO_ 2010.04.03. 23:09:45

Fidesz-szavazók, figyelem!

Tudjuk, hogy a Fidesznek szüksége van a 2/3-ados többségre programja megvalósításához.
Tudjuk, hogy a választási rendszerből adódóan 2/3-ados többségre egyedül igen kicsi az esély.
Tudjuk, hogy a parlamentben az MSZP, a Jobbik vagy az MDF nem lesz tárgyalópartnere a Fidesznek a 2/3-ados törvényekhez.
Tudjuk, hogy egyetlen párt, az LMP hajlandó bárkivel tárgyalni szakpolitikai kérdésekben, mert nem ideológiai alapok, hanem szakmai szempontok vezérlik.
Tudjuk, hogy a Fidesz és az LMP programja sok tekintetben összeegyeztethető.
Tudjuk, hogy a Fidesznek reális esélye van a 60-63% körüli eredményre.
Mivel az LMP minimum 4%-ot minden valószínűséggel szerez a választásokon, be nem jutása esetén a fentiek miatt ez a 4% a Fidesznek veszteség a parlamenti erőviszonyokban.

Inkább egy 62%-os Fidesz és egy 5%-os LMP, mint egy 63%-os Fidesz LMP nélkül.
Ez utóbbival a parlamentben elérhető a 2/3-ados törvények Fidesz által tervezett módosítása.

Elkötelezett Fidesz-szavazóként kérlek Titeket, hogy április 11-én szavazzatok az LMP listájára, hogy legyen egy olyan párt a parlamentben, amellyel a Fidesz meghozhatja a 2/3-adot igénylő döntéseket.

Hogy ne legyen több a szükséges 1%-nyi átszavazásnál, ez az üzenet csak a Fidesz-szavazók töredékéhez jut el.

Köszönettel,
egy három ciklus óta stabil Fidesz-szavazó

BaUeR 2010.06.05. 08:17:15

Jó lenne kicsit okosabban bánni a szavakkal kedves Politikusok, ugyanis esetenként a "Mi" a "Nép" pénze bánja! Tudják, jobb helyeken, ha egy munkavállaló nagyot hibázik, akkor elbocsájtják. Nem ártana ezt bevezetni odafent is Önöknél! Kezdhetnék, mondjuk Kosa és Szijjártó urakkal!

legyel isván 2011.03.02. 11:00:57

nagyon sajnálom hogy Orbán Viktorék nem néznek bele a visszapillantó tükörbe nem ezt ígérte mindennap az áremelésről szól az el számoltatásról szó sem esik a szegény embert meg csak tovább nyúzzák úgy érzem hogy én azért vagyok hogy a képviselő urak jól éljenek ilyenkor Tiborc jut az eszembe nekünk csak a panasz jut én egy szívbeteg ember vagyok 56000 forint nyugdíjjal elvették a gyógyszer támogatást ez nekem -18000 forintot jelent az egyéb kiadásokon kívül most meg arra kér hogy új alkotmány legyen én azt kérem legyen munka becsület emberhez méltó életkörülményeket mert ami most van az szégyen-gyalázat

Politikai_Valsag 2012.01.25. 16:33:25

A demokráciának nem az a lényege, hogy minden nézet és vélemény képviseltetheti magát??

""minden gonoszság és elvetemültség, ami ma a politikában benne van" az az SZDSZ-től származik."

Amikor a FIDESZ-es Balázs József megfenyegette Gyöngyöspata új polgármesterét, nem váltották le. A FIDESZ ezzel elismerte a fenyegetés és zsarolás jogosságát a saját embereitől.

Vagy: hatalmas dirrel-dúrral küzdöttek a tandíj ellen, erre most az 53'450 állami finanszírozású hely felét megszüntették, és csak 27150 hely maradt, valamint 15'550 helyet tandíjassá tettek (ők ezt részösztöndíjnak nevezik).
süti beállítások módosítása