Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Pelczné: A kormány hitelességi meccset vív

2007.07.18. 17:27 politikus

A bizalmat könnyű eljátszani, de a hitelességet visszaállítani nagyon nehéz; ezt a hitelességi meccset vívja jelenleg a kormány - mondta a Fidesz alelnöke szerdán Szentesen.

Pelczné Gáll Ildikó sajtótájékoztatóján közölte, a kabinet ezt minden szinten hazugsággal, továbbá koncepciótlan gazdaságpolitikával teszi, amellyel "sikerülhet" az országot válság felé sodorni.

"Válság az is, amikor nem tudjuk megtervezni a holnapot és a holnaputánt, és nem tudjuk megmondani a gyermekeinknek, hogy milyen jövőt szánunk nekik" - mondta a fideszes politikus. Mint elmondta, pártja politikájának alapértékei vannak, amelyek között ott van az is, hogy hitelesen politizálnak. Hozzáfűzte, semmivel sem többet, mint amennyit meg lehet tenni; annyit és úgy, de akkor becsülettel dolgoznak; nem ígérgetnek és főleg nem hazudnak.

"Amit fel tudunk ajánlani, az a munka. Az, hogy készek vagyunk megérteni az emberek problémáját (...), hogy kormányzati ellenzékként, de segítsük a problémák megoldását" - mondta Pelczné Gáll Ildikó.

A Fidesz alelnöke hangsúlyozta, a kormány meghirdetett egy olyan programot, amely arról szól, hogy a megyéket és az önkormányzatokat tönkre szeretné tenni. Feladatokat zúdít rájuk, miközben forrásokat von el; ez a konvergenciaprogram, amelyet senki sem kért. A kormány ezzel saját hibáit szeretné jóvátenni az emberek, az önkormányzatok és a megyék zsebében kotorászva - értékelt az ellenzéki politikus.

"A nemzetinek nevezett fejlesztési terv a kormány fejlesztési terve. Jó lenne nem sógor-koma, meg barát vagy KISZ-es múlt alapon eldönteni, hogy ki lesz a beruházó és ki nyer a pályázatok révén, hanem itt is a becsületes, tisztességes munka döntene" - fűzte hozzá a politikus.

Az alelnök azért érkezett Szentesre, hogy bemutassa a párt önkormányzati képviselőjelöltjét, mert haláleset miatt július 22-én időközi önkormányzati választás lesz a városban.

Forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: válság hitelesség önkormányzatok

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr12120582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása