Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Gyáva miniszterelnöke van Magyarországnak

2007.09.18. 11:07 politikus

Egy éve tudjuk, hogy Magyarországnak gyáva miniszterelnöke van - szögezte le beszédében Navracsics Tibor az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének egyéves évfordulóján megtartott Fidesz-rendezvényen.

A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett rá, hogy Gyurcsány Medgyessy Péter miniszterelnök főtanácsadója volt, így nemcsak ismerte az ország helyzetét, de javaslataival, ötleteivel befolyásolta is hazánk sorsát, később pedig miniszterelnökként fő okozója lett a mostani válságnak. Ha Gyurcsány Ferenc nem lenne gyáva, akkor nem 2006-ban, hanem miniszterelnökké választása után, 2004-ben mondja el az őszödi beszédet.

A miniszterelnök amennyiben személyes érdeke megkövetelte, felrúgta a rendszerváltozás kölcsönös segítségen, tisztességen és szolidaritáson alapuló társadalmi szerződését - mutatott rá Navracsics, kiemelve: "Gyurcsány Ferenc felelőtlensége nem eredményezheti a mi felelőtlenségünket". Mi nem engedhetjük meg magunknak a cinikus túlélési praktikákat - húzta alá a frakcióvezető.

Mint fogalmazott, a mi felelősségünk, hogy Magyarországot kivezessük a káoszból, helyreállítsuk és elindítsuk a növekedés és gyarapodás pályáján.
"Tudjuk, felelősségteljes munka vár ránk, helyre kell állítanunk Magyarországot" - hangsúlyozta, hozzátéve: "a mi felelősségünk, hogy Magyarországot kivezessük a káoszból, helyreállítsuk és elindítsuk a növekedés, a gyarapodás útján". Ennek érdekében kell összefognia mindenkinek - mondta.

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség kész, és alkalmas arra, hogy akár holnap új irányt szabjon az ország fejlődésének - húzta alá Navracsics Tibor.

Forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány ferenc kormányzás

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr42170155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása