Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

A Zuschlag-ügy szálai Gyurcsány dolgozószobájáig vezetnek

2007.09.20. 12:01 politikus

Mintha a láthatáron egy újabb Tocsik-ügyet látnánk. Az újabb ügy szálai teljesen világosan Gyurcsány Ferenc dolgozószobájáig vezetnek - fogalmazott az ügy kapcsán Varga Mihály.

Zuschlag János volt szocialista parlamenti képviselőt, az MSZP Bács-Kiskun megyei területi szövetségének ügyvezető elnökét és hat társát különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsítja az ügyészség, alapítványoknak nyújtott állami pénzek szabálytalan felhasználása miatt.

"Mintha a láthatáron egy újabb Tocsik-ügyet látnánk. Az újabb ügy szálai teljesen világosan Gyurcsány Ferenc dolgozószobájáig vezetnek" - fogalmazott az ügy kapcsán Varga Mihály újságírói kérdésre, egy szerdai sajtótájékoztatón.

A Fidesz alelnöke emlékeztetett Ocsovai Tamásnak az ügyben tett tanúvallomására. Ocsovai, aki a Gyermek-, Ifjúsági és Sport Minisztériumban Gyurcsány Ferenc minisztersége alatt volt helyettes államtitkár, arról beszélt, hol és milyen körülmények között osztották fel a támogatásra szánt pénzeket. Varga Mihály azt mondta, a Fidesz számára egy a fontos: bármilyen magas rangú szocialista politikus is van ebben az ügyben, teljes és alapos kivizsgálás legyen. "Akármelyik szocialista politikus felelősségét kell megállapítani, a vizsgálat terjedjen ki minden érintett személyre. Tárják fel ennek az ügynek minden szálát" - közölte a fideszes politikus.

Forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: mszp gyurcsány ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr3171248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása