Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Tarlós István levele Orbán Viktorhoz

2007.09.21. 11:00 politikus

A szociális válságot előidéző kormányzati hazudozások, félrevezetések, relativizálások egy süllyedő gazdaság képét takarták el - mutat rá Orbán Viktorhoz írt levelében Tarlós István.

Tisztelt Elnök Úr!

A szociális válságot előidéző kormányzati hazudozások, félrevezetések, relativizálások egy süllyedő gazdaság képét takarták el. Talán nincs is olyan sarka, intézménye ennek az országnak, amely ne szenvedne az elmúlt öt év kormányzása és a brutális megszorítások módja miatt. Ebben az országban ma bárki bármelyik pillanatban munkanélkülivé válhat, akár többgyerekes családfenntartóként is. Szegény családok tehetséges gyermekei előtt végleg bezárul a továbbtanulás lehetősége. Súlyos betegek eleshetnek a minőségi orvosi ellátás lehetőségétől. Ebben az országban a védelemre szorulók alig számíthatnak tényleges védelemre.

Lassan azonban eljutunk oda, hogy az embereket nem lehet tovább megtéveszteni. Sikerül rávenni őket, hogy szabaduljanak meg egy időre a manipulált fogalmaktól és szokjanak lassan össze a valósággal. Ezért született és erősödött fel a polgári szociális gondolat.

A régi, megörökölt szociális háló éppen most hullik szét. Új nincsen, mert a szociális érzékenység ma nem a kormányzó baloldalon van, hanem éppen a jobboldalon. Tapasztalatom szerint Budapesten fokozottan jelentkezik a város rossz működtetésének egyik látványos hatásaként az új szociális háló megtervezésének szükségessége. A nemzetnek és a fővárosnak is felelősséget kell vállalni mindazokért, akik készek javítani saját sorsukon.
A felelősséget átérezve kell a polgári szociális gondolat eszméjének érvényt szereznünk a gyakorlatban.

Ezt a célt szem előtt tartva - több hetes közös gondolkodás után - kezdeményeztem a Polgári Szociális Bázis megalakítását, melynek szervezéséről, felépítéséről és működéséről ezúton személyes konzultációt kezdeményezek Elnök Úrral, és kérem, biztosítsa számomra a személyes találkozó lehetőségét!

Budapest, 2007. szeptember 21.

Tisztelettel: Tarlós István

Forrás: fidesz.hu

4 komment · 1 trackback

Címkék: válság tarlós istván orbán viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr66172188

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sabu · http://www.megatop.hu/lista1.html 2007.10.31. 22:43:45

Aki nem vesz, Népszavát az kapja be a Pékfaszát :):):)
What those it mean ??

szmarty 2008.01.02. 17:13:58

Jó, hogy hozzá lehet szólni, de némi intelligenciával is kéne rendelkezniük a hozzászólóknak. Feltünt, hogy O.V-ral kapcsolatban milyen ordenáré megjegyzések vannak.Eszemben sincs védelmezni, de milyen ismeretekkel rendelkeznek ezek a szédületes szépirók, mint pl. marcsi, jó a szókincse, akár egy disznóland-ben, hajrá marcsi, a miniszterelnököd előtt meg összepipiled magad? Ott fogalmazz ilyen bátran, egyébként egyszerü, ha nem tetszik O.V. ne foglalkozz vle, van itt más érdekes szuperman is, csak legyél bátor, meg okos, vagy az nehéz?Hireket szoktál hallgatni? vagy csak a pocikádra ütsz??

lupus · http://cheerleader.hu 2008.01.10. 15:49:44

Sok hozzászóló nincs,de nagyon nincs is mihez.Nem tartom
Tarlós urat alkalmas főpolgármester jelőltnek.Valami hi-bádzik nála.A megfelelő,sikeres jelölt szerintem egyértel-
műen a "Kisrogán"!Rámenős,okos,tekintélyt nem tisztelő,
szimpatikus,fiatal!Biztos nyerő bárkivel szemben!

molettibaba 2008.01.26. 20:43:09

De furi, az MSZP és a FIDESZ blogjába is azonos napon születnek a bejegyzések.....vagy ugyanaz írja vagy ennyire figyelik egymást....
süti beállítások módosítása