Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Az MSZP-SZDSZ rossz házasként veszekszik

2008.03.31. 18:58 politikus

A jelenlegi koalíciós veszekedés egyenes következménye az elmúlt hat év szocialista-szabad demokrata kormányzati csődjének - jelentette ki Navracsics Tibor hétfőn. A Fidesz frakcióvezetője leszögezte, hogy "szétcsúszóban a gazdaság", a helyzetet mielőtt stabilizálni kell, ám a kormánykoalíció alkalmatlan feladatai elvégzésére.

A Fidesz szerint a kormánykoalíció alkalmatlan az ország helyzetének stabilizálására, felelős politikusoknak kell intézni az ország ügyeit - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn újságíróknak. "Megint egy meglehetősen felelőtlen játéknak lehetünk szemtanúi, a két koalíciós partner, mint egy rossz házasság válófélben lévő felei napirend előtt, az egész ország nyilvánossága előtt veszekszenek, azt hiszem, hogy ez egyenes következménye az elmúlt hat év szocialista-szabad demokrata kormányzati politikai csődjének" - értékelte a kialakult helyzetet a Fidesz frakcióvezetője a parlamentben. A politikus szerint a helyzet mielőbbi stabilizálására van szükség, és meg kell kezdeni az újjáépítést, mert a tőzsdei, az inflációs és a munkanélküliségi adatok azt mutatják, hogy Magyarországon "szétcsúszóban van a gazdaság", megállt a gazdasági növekedés, nehéz helyzetben van az ország, szociális válság van.

Mi úgy gondoljuk, hogy a mai nap veszekedése is azt mutatja: ez a kormánykoalíció alkalmatlan ennek a feladatnak betöltésére - jelentette ki. Úgy fogalmazott: "van egy alkalmatlan miniszterelnök, van egy alkalmatlan kormány, van egy hiányzó kormányzati politika, és nem marad más, mint a felelőtlen, egymás vádaskodásával foglalkozó két politikai csoport". Kérdésre válaszolva hozzátette: "Meglátjuk, hogy ők most mire jutnak egymással".

Arra a felvetésre, milyen megoldás lenne a Fidesznek jó, Navracsics Tibor azt mondta: csodálkozva és némileg megdöbbenve nézik ezt a perpatvart, és nem egészen értik, hogy mit akar Gyurcsány Ferenc és Kóka János, nem tudják, hogy mit akar a kormánykoalíció.

"Azt látjuk, hogy az ország ügyeivel egyik fél sem akar foglalkozni, mi azt szeretnénk, ha a magyar politika ismét az ország ügyeiről szólna" - tette hozzá a Fidesz frakcióvezetője, aki szerint ehhez arra van szükség, hogy felelős politikusok intézzék az ország ügyeit. Arra a kérdésre, hogy milyen forgatókönyvet tart elképzelhetőnek, a politikus azt mondta: rengeteg minden elképzelhető.

Forrás: fidesz.hu

1 komment

Címkék: mszp szdsz gyurcsány ferenc kóka jános navracsics tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr68410911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna 2008.09.05. 16:33:51

Lehet a Fidesznek konkrét programját minél előbb elővenni és közzétenni, továbbá olyan költségvetést adó és járulék törvényt javasolni hogy 2009- ben már eredményes lesz. Van ilyen? Remélem nem a nyugdijasoktól veszik el azt amit a kisvállakozás megkap?
süti beállítások módosítása