Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Vonják vissza az egészségbiztosítási törvényt!

2008.04.02. 17:04 politikus

A Fidesz továbbra is az egészségbiztosítási törvény visszavonását tarja megoldásnak.

A jelenlegi egészségbiztosítási törvény alapján megoldható, hogy nonprofit, regionális elvű, a betegeket képviselő, 100 százalékos állami tulajdonban lévő biztosítási rendszer jöjjön létre - mondta Tukacs István, az MSZP országgyűlési képviselője szerdán újságíróknak.

Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője a szocialisták tájékoztatóján elhangzottakkal kapcsolatosan az MTI-nek azt mondta: egyetlen járható út van, vissza kell vonni a törvényt, majd széles körű konzultációt kell folytatni a szakmai és civil szervezetekkel, és csak ezután lehet egy ilyen nagy volumenű törvényjavaslatot előterjeszteni. Hozzátette: a törvény alapfilozófiája az egészségügy üzleti alapokra helyezése, így mindenfajta "toldozgatás-foldozgatás" csak még rosszabb eredményt hozhat.

A Fidesz szóvivője hangsúlyozta, a szocialisták ugyanazt teszik, mint amivel koalíciós, politikai, gazdasági és a szociális válságba vezették az országot, vagyis most sem kérdeznek meg senkit, fittyet hánynak az emberek és a szakma véleményére.

Forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr10410927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása