Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

A párbeszéd folyamatossá tételéről állapodott meg a Fidesz és a román demokrata párt

2007.07.19. 17:06 politikus

Az egymás közötti párbeszéd folyamatossá tételéről állapodott meg a Fidesz és a román Demokrata Párt (PD) - közölte csütörtökön az MTI-vel Németh Zsolt, a Fidesz külügyi kabinetjének vezetője.
 
A politikus beszámolt arról, hogy találkozott Sorin Frunzaverdével, a PD főtitkárával. Megbeszélésüknek két célja volt: egyrészt egymás kölcsönös tájékoztatása a magyarországi, illetve a romániai belpolitikai és pártpolitikai eseményekről, másrészt a két párt közötti kapcsolat elmélyítése.

Németh Zsolt kifejtette: tekintettel arra, hogy a PD már az Európai Néppárt tagja, a Fidesz számára kézenfekvő feladat, hogy "legjelentősebb európai néppárti román testvérpártjával" szorosabbra fűzze a viszonyt. Megjegyezte: saját hazájában mindkét politikai erő toronymagasan vezeti a közvélemény-kutatások népszerűségi listáját.

A felek abban állapodtak meg, hogy folyamatossá teszik a párbeszédet, és kölcsönösen meghívták egymást budapesti, illetve bukaresti látogatásra.
Forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: külpolitika európai néppárt

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr95121273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása