Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Csökkenő reálbér, mélyülő szociális válság

2008.03.19. 10:35 politikus

A reálbérek csökkenése az egyre mélyülő szociális válság biztos jele - írja közleményében Mádi lászló.

Miközben a régió országaiban erős a reálbér-növekedés, Magyarországon jelentős mértékben csökkennek a reálkeresetek a kormány elhibázott, sarcolásokra, megszorításokra épülő gazdaságpolitikája miatt. A reálbérek csökkenése az egyre mélyülő szociális válság biztos jele - szögezi le a Fidesz országgyűlési képviselője.

Egyre kevesebbet ér az emberek fizetése, egyre több magyar család kerül abba a helyzetbe, hogy a hónap végén nem tudja kifizetni a számláit. A napnál is világosabb, hogy ez a kormány nem fogja tudni megoldani Magyarország problémáit, nem fogja tudni felszámolni az általa okozott szociális válságot - fogalmaz Mádi László.

Forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: válság

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr29388986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása