Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Pelczné: Vigyázzunk egymásra!

2007.07.18. 13:04 politikus

Megalapozott aggodalmak

Tovább tart a nem várt embert próbáló hőség, mely ellen a legvédtelenebbek az egyedül élő idősek és a gyermekek. Felelősségteljes munkára van szükség, hogy megóvjuk az embereket hőhullámtól - jelentette ki Pelczné dr. Gáll Ildikó.


A Fidesz alelnöke emlékeztetett arra, hogy tavaly Franciaországban, és tavalyelőtt az Egyesült Államokban halálos áldozatai voltak a dühöngő kánikulának.

A Fidesz elnöksége felkérte polgármestereit, megyei közgyűlési elnökeit, hogy különös gondossággal járjanak el az intézményeikben, valamint mindazon intézményekben, melyek nem önkormányzati üzemeltetésűek, de időseket gondoznak, gyerekeket táboroztatnak.

Pelczné dr. Gáll Ildikó bejelentette, hogy a Fidesz megállapodást kötött a Magosszal, miszerint a gazdák huszonöt forintos kilónkénti önköltségi áron a legnagyobb víztartalmú magyar gyümölcsöt, görögdinnyét szállítanak valamennyi, ezt igénylő önkormányzatnak. A szállításra még ezen a héten sor kell, hogy kerüljön.

Az igényeket a Magosznál kell jelezni az
1-217-8171-es telefonszámon;
1-269-1243-as faxszámon, valamint a
zsil@t-online.hu emailcímen.

Forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: magosz

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr27120377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása