Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Polgári Szociális Bázis alakult

2007.09.20. 12:45 politikus

A vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról szóló népszavazási kérdések kampányában is szerepet vállal a Polgári Szociális Bázis, amelynek megalakulását Tarlós István, a fővárosi Fidesz frakcióvezetője jelentette be csütörtökön, Budapesten.

Tarlós István, aki hét fideszes, illetve KDNP-s politikussal együtt alapította az új szervezetet, azt mondta: a Polgári Szociális Bázis nem bejegyzett, hivatalos, hanem önkéntes szervezetként működik majd és fontos feladata lesz, hogy a népszavazás három legfontosabb kérdésében propagandát fejtsen ki, tájékoztatókat tartson, felvilágosító tevékenységet folytasson. Az MTI kérdésre elmondta: a következő napokban országjárásra indulnak majd.

Őszinteség, együttérzés, támogatás a legalapvetőbb gondolatai a Polgári Szociális Bázisnak, amelyre azért van szükség, mert Magyarországon a kormány szociálisan érzéketlen, kizárólag a neoliberális piaci szemléletet követi, ami miatt a régi szociális háló szakadozik, és milliós tömegek kerülnek nehéz helyzetbe - szögezte le Tarlós István. Kérdésre válaszolva azt mondta: a támogatás nem azt jelenti, hogy gulyáslevest osztogatnak majd, de ha azok a karitatív szervezetek is csatlakoznak, amelyek jelezték érdeklődésüket, akkor kisebb anyagi természetű akciókra is képesek lesznek. Mint mondta, szociális érzékenység jelenleg csak a polgári jobboldalon van, amely fontosnak tartja, hogy új szociális háló jöjjön létre, a középosztály és a leszakadó rétegek közötti szövetséggel.

Ennek az új szövetségnek a létrehozására gondoltunk, amikor létrehoztuk a Polgári Szociális bázist, amihez már csatlakozott a Polgári Fiatalok Egyesülete, és több közéleti személyiség, civil és karitatív szervezet szintén jelezte érdeklődését - mondta Tarlós István, hozzátéve: bárki csatlakozhat, aki egyetért céljaikkal. A Polgári Szociális Bázis alapítói Tarlós István mellett, Bús Balázs, Óbuda fideszes polgármestere, Székyné Sztrémi Melinda, Salgótarján fideszes polgármestere, Náray Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Körének vezetője, Soltész Miklós KDNP-s országgyűlési képviselő, valamint Iván László, Kontur Pál és Varga József fideszes országgyűlési képviselők.

Forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: fidesz tarlós istván polgári körök

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr38171277

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: KetoGenic Accelerator Review 2019.04.12. 17:45:02

Egy lépéssel közelebb a multinacionális cégek büntetlenségének végéhez - Magyar Természetvédők Szövetsége

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása