Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Elfogadhatatlan a MÁV Cargo eladása!

2008.01.02. 13:04 politikus

A Fidesz teljes mértékben elfogadhatatlannak tartja a MÁV Cargo Zrt. privatizációját - szögezte le közleményében Márton Attila.

A kormány a magyar vasút egyetlen üzletileg is eredményes üzletágát, a teherszállítást adja el - hívja fel a figyelmet a fideszes politikus. Egy üzletileg eredményes vasúti teherszállításra a magyar gazdaságnak, a költségvetésnek szüksége van! - szögezi le.

A fideszes képviselő kifejti: a magyar vasút, a MÁV Cargo a stratégiai nemzeti vagyon meghatározó eleme, értékesítése sérti a nemzet, a gazdaság, az adófizetők érdekeit. Mint az közismert, a teherszállításon keletkező üzleti eredmény egy részét a vasút az amúgy veszteséges személyszállítás költségeire fordította. A cég eladásával tovább súlyosbodik Magyarország kiszolgáltatottsága.

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés máv privatizáció

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr95374124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása