Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

"A HírTV ne jöjjön közelebb 5 méternél!"

2008.03.18. 19:46 politikus

Kiküldte sajtótájékoztatójáról a HírTV stábját Veres János pénzügyminiszter. A szocialista politikus kikötötte: a HírTV kamerái ezentúl nem mehetnek öt méternél közelebb hozzá. Veres János lehazugozta a HírTV riporterét és azzal vádolta a televíziót, hogy folyamatosan provokálja őt.

A pénzügyminiszter szavai szerint olyan helyzeteket teremt a HírTV, amelyekből az szűrhető le, hogy ő akadályozza a televízió munkáját.

A csatorna riportere hétfőn a Képviselői Irodaházban egy kérdést szeretett volna feltenni a pénzügyminiszternek volt üzlettársa, Kabai Károly családi vállalkozásának újabb állami megbízásáról. Veres János azonban válasz helyett nekitolta őt egy kameraállványnak, majd azt állította, hogy véletlen volt.

A HírTV híradója ma új, hosszabb felvételt mutatott be az ominózus esetről, munkatársai pedig bukósisakban és láthatósági mellényben jelentek meg a Pénzügyminisztérium sajtótájékoztatóján.

Forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: média hír tv veres jános

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr97386602

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: fire Extinguisher safety sign 2018.08.11. 12:25:54

Kenézy EmlőCentrum - Komplex Mammográfiás Központ Debrecenben - Radiológia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása