Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Nem sikerült az MSZP célja

2007.07.19. 11:37 politikus

Lényegesnek nevezte az OVB tegnapi döntéseit Szijjártó Péter csütörtök reggel a Mokkában.

A Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett arra, hogy a Fidesz és a KDNP kilenc hónapja nyújtotta be kezdeményezést. "Ebből három kérdést akkor hitelesített a testület, ezeket hitelesítették most is" - hangsúlyozta a politikus, kiemelve: nem félnek amiatt, hogy az Alkotmánybíróság meggátolná ezt a döntést. A nyelvész három kérdése az MSZP kérdései - szögezte le Szijjártó, rámutatva: Lendvai Ildikó az MSZP különböző fórumait akarja arra buzdítani, hogy kampányolajnak ezek mellett. Mint fogalmazott, a cél az volt, hogy a kérdéseket kiüssék, de ez nem sikerült. Szijjártó Péter elmondta azt is, hogy Gyurcsány Ferenc a választások előtt becsapta az embereket, és mindent megtett azért, hogy hatalmon maradjon. Szijjártó Péter fontosnak ítélte, hogy az OVB tegnapi döntése után az emberek elmondhatják a véleményüket a jelenlegi helyzetről.

Forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: mszp gyurcsány ferenc népszavazás ovb

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr9121010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása