Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Győzött az alkotmányosság

2007.07.19. 12:23 politikus

Deutsch-Für Tamás csütörtöki sajtótájékoztatóján a polgárság győzelmeként, és a kormány kudarcaként értékelte az OVB tegnapi döntését, miszerint a Fidesz mind a hat kérdésben megkezdheti az aláírásgyűjtést.

A politikus kijelentette, hogy az emberek a megélhetési válság megoldásának utolsó alkotmányos lehetőségét látják a népszavazásban, s ezzel magyarázható az, hogy ilyen támogatottsága - mint amilyen a Fidesz által kezdeményezett "hatigenes" népszavazásnak van - a rendszerváltás óta egyetlen referendumnak sem volt.

Leszögezte, hogy bár a kormány és Gyurcsány Ferenc az emberekkel szemben fogalmazták meg politikájukat, ennek ellenére az elmúlt kilenc hónapban mégis sikerült megvédeni a legfontosabb jogot: a népszavazás jogát.

Forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: népszavazás ovb

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr2121043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása