Fidesz

Ez az oldal nem a Fidesz hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a Fidesz honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Több százezren a Fidesz megemlékezésén

2008.03.15. 17:20 politikus

A rendezvény kezdetekor már többszázezres a tömeg.

Az Erzsébet híd pesti hídfőjétől a Ferenciek teréig lassan megtelik az úttest a Fidesz rendezvényére érkezőkkel.

Az önbecsülés napja - Igen! Magyarország győzött! felirat látható a Fidesz nagygyűlése szónokainak helyet adó, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél felállított színpad díszletén. A színpadon, a középre elhelyezett mikrofonállvány előtt és körül kokárdát viselő fiatalok ülnek.

A rendezvény szervezői több hangfalat és kivetítőt helyeztek el, így kivetítőről követhetik az eseményeket a Ferenciek terén állók, de hátrébb, a Kossuth Lajos utcán is felszereltek kivetítőket és hangfalakat.

A színpad közelében lévő sajtódobogóról azt lehet látni, hogy a tömegben sokan vannak a narancssárga, illetve világoszöld láthatósági mellényt viselő rendezők, a Ferenciek terénél, valamint a Váci utca és a Szabadsajtó út torkolatánál rendőrök is állnak.

A rendezvény kezdetekor már többszázezres a tömeg.

Forrás: fidesz.hu

Szólj hozzá!

Címkék: nemzeti ünnep

A bejegyzés trackback címe:

https://fidesz.blog.hu/api/trackback/id/tr91382227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása